Люди твої, Єланеччино!

Дата: 26.05.2017 09:36
Кількість переглядів: 426

Визнання!

Орденом «Берегиня України» Міжнародного проекту «Я  - Українка» нагороджено Єланецького селищного голову Любов Василівну Баденко.

Сьогодні українські жінки закладають підвалини стабільного майбутнього наших нащадків. Вони такі різні, але водночас об’єднані патріотичними почуттями до рідної землі. Представниці прекрасної статі дарують материнську любов та турботу, самовіддано присвячують своє життя служінню іншим, примножують славу держави, демонструють кращі людські якості і вчинки та входять в історію, як Берегині, благодійниці, професіонали.

Міжнародний проект «Я- Українка» - це визнання наших кращих Берегинь роду, історії успіху та життєві долі успішних, ділових,  і цілеспрямованих жінок, які працюють у державному управлінні, бізнесі, медицині, науці, спорті, культурі та інших сферах. Цей проект став добрим починанням, яке розкриває успіхи і досягнення жіночої плідної праці та сили духу, якими вони звеличують батьківський край.

Участь у цьому проекті взяла і Єланецький селищний голова Л.Баденко. І не випадково. За 20 років роботи на посаді  Єланецького селищного голови, вона зуміла згуртувати громаду, крок за кроком наполегливо вирішувала і вирішує нагальні питання громади – благоустрій населених пунктів, ремонт доріг, освітлення вулиць, встановлення сучасних дитячих ігрових майданчиків,  підтримка медицини, культури, розвиток спорту, створення Клубу людей «Поважного віку» та інш.

Любов Баденко – людина енергійна, мобільна, завжди намагається приймати виважені рішення. Реалізувалася вона і в особистому житті. Разом з чоловіком Юрієм  виховали прекрасних доньок – Марину та Анну, які вже віддячили бабусі і дідусеві трьома маленькими принцесами!

Минулого тижня у Києві, в Будинку прийомів уряду, відбулася урочиста церемонія визнання і нагородження найкращих, найуспішніших учасниць проекту. Серед них і наша Любов Василівна, яка отримала від голови оргкомітету Міжнародного проекту на Україні, народного депутата України  О.Марченка Орден «Я – Українка» та Подяку, в якій яскраво і влучно сказано:

«Шановна Любов Василівна! Своїм прикладом Ви показуєте, як ставши особистістю можна досягти висот не лише заради особистого щастя, а й заради щастя й успіху всієї країни. Ви наповнюєте життя яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Дозвольте висловити Вам вдячність за нелегку працю та добрі справи. Низький уклін і велика подяка за доброту, любов, чуйність і витримку, щире серце і мудру душу. З повагою народний депутат України О.Марченко.»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь