Весняний місячник 2017

Дата: 07.03.2017 09:38
Кількість переглядів: 471

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЄЛАНЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ !

       Прийшли теплі погожі дні. Сонце засвітило яскравіше, небо стало більш привітним і блакитним, на деревах почали пробиватись бруньки. Але разом з цією красотою, останнім розтавшим снігом, оголились і проблеми по санітарній чистоті селища.

        Тож напередодні Великодня та Травневих свят прохання не бути байдужим та разом зробити наше селище чистим, культурним та привабливим, власникам житлових будинків приватного сектору привести до належного санітарного стану прибудинкову та прилеглу до садиби територію  напроти Вашого будинку, підготувати бордюри для побілки, ну а мешканцям багатоповерхівок дружно вийти на «суботники», зробивши територію біля своїх домівок ще більш привабливою, відремонтувавши малі архітектурні форми на прилеглій до будинків території та пофарбувавши дитячі майданчики.

          Це буде вагомим безпосередньо Вашим вкладом в приведення нашого з вами селища до належного стану, де нам разом з вами жити. 

          Виконавчим комітетом Єланецької селищної ради затверджено Весняний місячник 2017, який розпочнеться  10 березня  по 15 квітня 2017 року,  з метою наведення належного санітарного стану в селищі Єланець та селах Братолюбівка, Велідарівка, а також забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців.

         У рамках місячника просимо прийняти участь у  прибиранні  вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринку, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, контейнерних майданчиків,  прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

          Вживатимуться заходи щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів і очищення контейнерних майданчиків.   Буде активізовано роботу інспекції з питань благоустрою при виконавчому комітеті селищної ради щодо проведення рейдів-перевірок спільно з депутатами селищної ради. До керівників та мешканців, які нехтують цими питаннями, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу. Інформуємо про адміністративну відповідальність, а саме: стаття 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України.

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів

       Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Виконавчий комітет селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь