Обговорення детального плану території

Дата: 22.11.2019 10:09
Кількість переглядів: 434

ОГОЛОШЕННЯ

Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості при розгляді детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,17 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вул.Соборна, 145 та вулиця Кринична, 42А, розташованої в  межах території смт Єланець на території Єланецької селищної ради

 

Детальний план території земельної ділянки  орієнтовною площею 0,17га за адресою: вул.Соборна, 145 та вулиця Кринична, 42А, розташованої в  межах території смт Єланець на території Єланецької селищної ради, розроблений з метою розвитку закладів комерційного призначення.

До складу матеріалів ДПТ входять: оцінка сучасного стану території, архітектурно-планувальне та об’ємно-просторове рішення, план існуючого використання території поєднаний зі схемою проектних планувальних обмежень, схема організації руху транспорту, схема інженерних мереж та споруд та інше.

Підставою для розроблення детального плану території є рішення Єланецької селищної ради від 10.09.2019 № 15 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою    смт. Єланець  вул. Кринична та Соборна».

Замовник:  виконавчий комітет Єланецької селищної ради Миколаївської області

Інвестор:  Теплова Катерина Андріївна

Розробник проекту: ФОП Атанасов

З проектом вищезазначеного детального плану території можна ознайомитись в смт.Єланець, вул..Паркова, 20 /Єланецька селищна рада/ щоденно з 8:00 до 17:00 год,   вихідний – субота, неділя та на офіційному веб – сайті: http://elanec.rada.org.ua/

Відповідальними  за організацію розгляду пропозицій та зауважень є секретар виконавчого комітету Н.Хібеба  контактні номери телефонів: 9-13-04

Зауваження та пропозиції до проекту детального плану території  приймаються в Єланецькій селищній раді смт.Єланець, вул..Паркова, 20 щоденно з 8-00 до 17-00, крім суботи і неділі, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, місце проживання, особистим підписом заявника і має містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства України.

Строк подання пропозицій та зауважень з 22 листопада 2019 р. до  23 грудня 2019 р.

Громадські слухання щодо врахування громадських
інтересів у проекті зазначеного детального плану   відбудуться  23 грудня 2019 року об 10:00 в Єланецькій селищній раді за адресою: смт.Єланець, вул..Паркова, 20.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь