Світла пам’ять полеглим героям! Честь і слава ветеранам!

Дата: 23.10.2016 10:20
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

Друга світова війна стала однією з найбільш кровопролитних і масштабних за людськими втратами. Чимало страждань зазнав і український народ – мільйони загиблих на полі бою і жертв з мирного населення, сотні тисяч військовополонених і осиротілих дітей. Ще мільйони залишилися без даху над головою у спустілих зруйнованих містах.

      Україна зробила значний внесок у Перемогу над загарбниками і зазнала надзвичайних втрат.

Фото без опису   Фото без опису

   9 травня 71-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Єланеччина відзначила цей день - урочистим  концертом, присвяченим  ветеранам Великої Вітчизняної війни та  пам’яті загиблим героям. Продовжилися святкові заходи  свічковою ходою та покладанням квітів до Меморіалу  загиблим воїнам. Реквієм до Дня Перемоги було продовжено в парку «Слави». На завершення святкових заходів настоятелем храму Пресвятої Богородиці було відслужено молебень по загиблим воїнам.

Фото без опису    Фото без опису

Цього дня вшановували пам’ять кожного, хто боровся з фашистською навалою. Адже обов’язок кожного свідомого громадянина – пам’ятати тих, хто віддав життя на бойовому фронті, хто боровся за Перемогу, хто самовіддано боронив свободу Батьківщини!

       Нажаль з кожним роком зменшується кількість тих, хто брав участь у Другій світовій війні, хто переміг нацизм і став довіку героєм. Прикро, що в селищі,  їх лишилося лише десять. Не забули про них вдячні нащадки. В День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні до їхніх осель з привітаннями та запрошеннями на святкові заходи завітали голова районноъ ради Богданцев Василь Васильович, селищний голова Баденко Любов Василівна та соціальний робітник Аманська Олена Анатоліївна. Їх приходу чекали, адже наші ветерани знають, що селищна рада ніколи не залишає їх без уваги. Поважного віку ветерани Другої світової згадували свій бойовий шлях, з вдячністю приймали вітання.

Фото без описуФото без опису

  Шановні ветерани! Односельці!

Від селищного голови Баденко Любові Василівни, від депутатського корпусу та членів виконавчого комітету селищної ради  вітаємо вас з річницею славної Перемоги бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє рідної нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь