Єланеччина відсвяткувала День Державного Прапора України та 25-у річницю Незалежності України

Дата: 23.10.2016 11:22
Кількість переглядів: 539

Сьогодні відзначаємо 25-у річницю незалежності України. В біографії країни, це – невеликий відрізок, але за цей час Україна відбулась як держава з високим науковим і технологічним потенціалом, в якій живуть талановиті та працелюбні люди.
Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу. 

Фото без опису  Фото без опису

23 серпня на центральній площі смт Єланець відбулися урочисті заходи та святковий концерт до Дня Державного Прапора України та 25-ї  річниці Незалежності України.      Районне свято скликало на площу всю єланецьку громаду і гостей з усього району. 

Фото без опису

  З вітальним словом до земляків звернулися Єланецький селищний голова Л.Баденко, голова райдержадміністрації О.Посашкова, голова районної ради В.Богданцев.

     Традиційно  відбулося  урочисте вручення паспортів юним громадянам держави, які напередодні відзначили своє 16-річчя. Цьогоріч важливий документ з рук керівництва району отримали  Олександра Петрова та  Сапожніков Олексій.

   За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в розбудову нашого селища та з нагоди 25-ї річниці незалежності України Єланецькою селищною радою нагороджено: Стоянова А.І., Головань Г.М., Бовнегру В.Д., Працюка І.Д.

Фото без опису

   Далі відбувся тематичний святковий концерт «Разом - 25», під час якого художніми музичними номерами радували глядачів дитячий хор «Конфетті», ансамбль танцю «Трицвіт», ансамбль Калинівського СБК «Вербиченька», народний естрадний гурт «Шлягер», народний хор «Калинонька», солісти О.Карпенчук, Г. Чібан, Т. Ковалева, Н. Кирильчук, Д. Слободніченко, В. Навасардян.

Фото без опису

   На завершення, музичним дарунком для єланчан та жителів району від Єланецької селищної ради став виступ столичного гурту Made in Ukraine.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь