Щиро вітаю парафіян Єланецької православної церкви Різдва Пресвятої Богородиці та їхнього настоятеля протоієрея отця Миколая, а також доброчинців храму із храмовим празником.

Дата: 15.09.2017 11:27
Кількість переглядів: 579

 

Фото без опису

Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями віри, надії, любові. Хай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у ваших оселях, і слово Боже надасть усім нам наснаги на добрі і благі діла.

Нехай цей урочистий День принесе світло до ваших родин, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже надасть усім наснаги на добрі діла, на благо нашого селища і України.

Шановний отець Миколай, прийміть щирі вітання у знак великої поваги до Вас як духовного провідника , взірця сподвижницької праці в ім'я служіння Богові.
          Схиляємо голови з визнанням і  подякою за ваші труди, молитви й провід у нашій мандрівці до небесного Єрусалиму. Господь благословив Вас на нелегку працю у винограднику  Христовому, щоб нести Божу науку своєму народові.

З великою повагою до Вас та всієї Єланецької громади Л.Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь