Привітання з Днем Єланця

Дата: 15.09.2017 11:33
Кількість переглядів: 479

Шановні мої земляки !

         Наближається 214 річниця з Дня народження нашого славного селища Єланець та свято нашого Храму названого на честь Різдва Пресвятої Богородиці !

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися тут назавжди.

Цей день об’єднує всіх нас і ми стаємо великою родиною. Хочу подякувати всій громаді хто небайдужий до долі нашого містечка, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого селища в майбутньому.              

 Ми маємо об’єднатися у любові до нашого Єланця, працювати і жити для його добробуту, допомагати тим, хто цього потребує. Разом ми спроможні здолати усі перешкоди, рухатися вперед, розбудовувати наше селище, робити його більш комфортним, зручним, безпечним та цікавим.

           Нехай Всемилостивий Господь Бог за молитвами нашої небесної покровительки Пресвятої Богородиці дарує нам мир і спокій, нехай опікується нашими дітьми та молоддю. Обдарує численними ласками наші християнські родини і подасть єдність всій громаді, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

 

З повагою, Єланецький селищний голова Л.В. Баденко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь