Двадцять перша сесія сьомого скликання

Дата: 08.11.2017 11:56
Кількість переглядів: 427

        07 листопада 2017 року відбулася двадцять перша сесія Єланецької селищної ради, яку провела її голова Баденко Любов Василівна. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Олена Миколаївна Посашкова, директор ЄСКП «Єланецьводопостач» Олександр Іванович Гладюк.

            На початку пленарного засідання депутати підтримали внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Єланецької селищної ради на 2016-2020 роки. По даному питанню було виділено кошти на фінансування районних програм:

- Єланецькій ЦРЛ в сумі 40 000 грн. для фінансування районної програми «Медичні кадри Єланеччини на 2013-2017 роки» (співфінансування на придбання житла для забезпечення житлом лікарів, які будуть направлені на роботу в нашу місцевість);

- Єланецькому районному центру первинної медико-санітарної допомоги для проведення поточного ремонту, заміни вікна на енергозберігаюче та придбання меблів у лікарський кабінет в сумі 10 000 грн.;

- Єланецькій районній лікарні для фінансування районної програми економічного розвитку Єланецького району на 2015-2017 роки ( співфінансування для покращення харчування хворих та будівництво додаткового басейну ємністю 10 куб.м) в сумі 10 000 грн.;

- Єланецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів на покращення харчування учнів та придбання ПММ в сумі 34 288 грн.;

- Єланецькому РС ГУ ДСНС для придбання пожежних рукавів в сумі 18 000 грн.

Крім того,  виділено кошти на ремонт камер вуличного відеоспостереження, облаштування дитячих майданчиків, покращення харчування дітей в ДНЗ селищної ради, поповнення матеріально-технічної в дитячих дошкільних навчальних закладах селищної ради. Майже 43 тисячі гривень виділено на виконання Припису ДСНС – це проведення замірів опору ізоляції електромережі та перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання в приміщеннях дошкільних навчальних закладів селищної ради, а також перевірка пристрою блискавкозахисту відповідно до вимог ДСТУ БВ.2,5-38:2008 в дошкільних навчальних закладах селищної ради.

Суттєва фінансова підтримка депутатами Єланецького селищного комунального підприємства «Єланецьводопостач». Так на фінансування робіт по очистці Новоявленської свердловини та підготовку підприємства до роботи в зимовий період виділено із селищного бюджету 121 тисячу гривень.

            На підставі виділення коштів було внесено відповідні зміни до бюджету Єланецької селищної ради на 2017 рік.

            Одним із важливих кроків, стало прийняття рішення про дозвіл на виготовлення генерального плану смт.Єланець.

            Депутати погодили винесення на обговорення проекту рішення про затвердження деяких тарифів, що надає ЄСКП «Єланецьводопостач» через підняття цін на ПММ. З проектом регуляторного акту можна ознайомитися на офіційному сайті селищної ради або ж безпосередньо в приміщенні Єланецької селищної ради.

            Також було прийнято рішення по ряду земельних питань. Серед яких дозвіл на виготовлення технічної документації на присадибні ділянки, а також затвердження таких документацій. Затвердження договорів оренди землі. Надання дозволу ПАТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на виготовлення проекту землеустрою щодо передачі в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна по вулиці Соборній.

             На завершення сесії, депутати підтримали депутатський запит до ПАТ «Миколаївобленерго» про надання пояснень щодо тривалих відключень електропостачання по вулиці Паркова та проспекту Незалежності в жовтні 2017 року, а також інформування про підготовку ліній електромереж до роботи в зимовий період.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь