215 річниця заснування селища Єланець

Дата: 25.09.2018 15:26
Кількість переглядів: 450

21 вересня єланецька громада відсвяткувала 215-ту річницю заснування селища.

День селища – це свято кожного з нас. І обличчя будь-якого міста, селища, села – це, передусім, його   жителі – щирі, працьовиті, високодуховні люди. Адже, саме завдяки їхнім старанням, вмілим рукам, натхненній праці живе наше селище.

На урочисті заходи, які відбулися на Центральній площі селища, були запрошені мешканці селища та гості. Святкову програму розпочали дитячі аніматори, які своєю шоу-програмою розважали наймолодших жителів нашої громади.

Продовженням свята став виступ працівників сектору культури районної державної адміністрації, які дарували свою творчість жителям та гостям селища. Постановка та спів, у їх виконанні, задали ритму та гарного настрою присутнім.

З щирим привітанням до жителів та гостей селища під час урочистостей звернулася селищний голова Л.Баденко,  побажала миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Щоб кожен наступний день був зігрітий добром і теплом, повагою та розумінням рідних і близьких. Також побажала Божого благословення, а нашому селищу – процвітання, стабільності та розвитку.

Сердечно поздоровив  єланчан з Днем селища і народний депутат  України О.Лівик. В цей святковий день від усієї душі побажав родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Щоб серця наповнювалися гордістю за своє рідне селище, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З нагоди свята відбулося нагородження кращих працівників нашої громади.

Подяки Єланецької селищної ради оголошено:

  • Лівіку Олександру Петровичу – депутату Верховної Ради України

Громада Єланецької селищної ради висловлюють Вам щиру подяку за сприяння у виділенні субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку селища Єланець. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я , злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхнену і самовіддану працю, хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння і підтримку.

  • Демченко Тетяні Василівні – депутату Миколаївської обласної ради

За небайдуже ставлення до проблем людей, надання всебічної підтримки,    благодійної матеріальної допомоги та х нагоди святкування 215-ї  річниці заснування селища Єланець.

- Тотоонову Станіславу Хушиновичу – депутату Єланецької районної ради

- Істраті Миколі Івановичу- депутату Єланецької районної ради

- Алхімову Валерію Дмитровичу – депутату Єланецької районної ради

-Гуліну Олексію Володимировичу – голові ФГ «Гулін В.А.»

-Бугай Олені Анатоліївні

-Бугаєвській Аллі Миколаївні – голові ФГ «БАМ»

-Лунгу Михайлу Івановичу – голові ФГ «Лунгу М.І.»

-Мукієнко Сніжані Степанівні – приватному підприємцю

-Гололобовій Ользі Миколаївні – приватному підприємцю

Єланецька селищна рада висловлює свою щиру вдячність за надану допомогу та фінансову підтримку, як у повсякденному житті так і у проведенні заходів з нагоди 215-ї річниці селища Єланець. Завдячуємо вашій небайдужості, активній життєвій позиції, високій громадській свідомості. Бажаємо процвітання Вам та Вашому підприємству, постійного зростання прибутків, миру та злагоди. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння та підтримку.

Грамотами Єланецької селищної ради нагороджено:

  • Руденка Івана Івановича – директора шахового клубу першого успіху, депутата Єланецької районної ради

За сумлінну наполегливу працю, високий професійний рівень, активну громадську позицію, особистий внесок у соціально-економічний розвиток селища Єланець та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець.

 

      - Вакаренка Дмитра Сергійовича – шахіста ІІІ дорослого шахового розряду, чемпіонат клубу 2017 року серед юнаків, багаторазовий переможець і призер шахових турнірів.

    - Ляшенка Володимира Олександровича – шахіста І юнацького розряду, володаря першого Супер Кубка клубу 2017 року, неодноразового переможця і призера шахових турнірів

     - Петришина  Андрія Геннадійовича – шахіста ІV дорослого шахового розряду, володаря Перехідного Кубка «День народження» 2017 року серед юнаків, неодноразового переможця і призера шахових турнірів.

За активну участь в змаганнях і завойованих призових місцях, прославлення рідного селища на спортивних аренах, створення його позитивного іміджу та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець.

 

  • Кучер Олену Анатоліївну – головну медичну сестру Єланецької ЦРЛ

За сумлінну наполегливу працю, високий професійний рівень при наданні медичної допомоги населенню району, активну громадську позицію та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець

 

- Єфанову Наталю Володимирівну – фармацевта Єланецької ЦРА №-25 філії ПКВО «Фармація»

-Єдаменко Валентину Анатоліївну – завгоспа ОНЗ Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

-Чернишову Ольгу Іванівну – головного спеціаліста відділення офіцерів запасу і кадрів Єланецького РВК

-Сороку Валентину Вячеславівну – технічного працівника гуртожитку Єланецького ПАЛ

- Сербул Ольгу Анатоліївну – комірника Єланецької гуманітарної гімназії

- Жиляєву Любов Миколаївну – кухара Єланецької гуманітарної гімназії

- Савенко Раїсу Олексіївну – завідувача відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування Єланецького району

- Семоненко Ларису Миколаївну – продавця магазину «Гулівер»

- Фоміну Олену Олексіївну – жительку смт.Єланець

- Боднарук Інну Валеріївну – діловода  управління державної казначейської служби України в Єланецькому район

За сумлінну наполегливу працю, високий професійний рівень, активну громадську позицію, особистий внесок у соціально-економічний розвиток селища Єланець та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець

 

  • Клименко Ірину Вікторівну – вчителя початкових класів Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

За високий професіоналізм, творчий підхід до розвитку кожного учня, формування інтересу до процесу і результату пізнання, результативну роботу в напрямку компетентнісного спрямування початкової освіти та з нагоди 215-ї річниці заснування селища

 

  •  Невідомого Леоніда Васильовича – вчителя фізики та астрономії Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

За високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів , вагомий особистий внесок у формування активної життєвої позиції школярів та з нагоди 215-ї річниці заснування селища Єланець.

Оголошено подяки Єланецької селищної ради

      За посильну допомогу в проведенні ремонту кабінету хімії Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів , особистий внесок у соціально – економічний розвиток селища Єланець та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець

  • Сімї Туз Дмитру Степановичу та Наталії Володимирівні
  • Сімї Малайревих Вячеславу Петровичу та Олені Анатоліївні
  • Сім’ї Мусієнко Віктору Федосійовичу та Тетяні Юріївні
  • Битченко Миколі Дмитровичу – жителю смт.Єланець

За посильну допомогу в проведенні ремонту ДНЗ №2 «Зірочка» , особистий внесок у соціально – економічний розвиток селища Єланець та з нагоди святкування 215-ї річниці заснування селища Єланець

  • Ляшенко Андрію Сергійовичу – жителю смт.Єланець

Бригаді по благоустрою Єланецької селищної ради – за вагомий внесок у благоустрій нашого селища та з нагоди 215-ї річниці заснування селища Єланець. Нехай і надалі порядок та лад панують у нашому містечку, а людська вдячність додає наснаги і сили у вашій відповідальній та нелегкій праці.

Подарункові сертифікати вручено батькам старшої «Б» групи 2017-2018 навчального року - За співпрацю, активну участь, небайдуже ставлення до життя ДНЗ №1 «Ромашка»

            За традицією, цього року, за поданням сектору культури та за рішенням селищної ради №54 від 5 вересня 2018 року, почесним жителем нашої громади обрано Галину Миколаївну Головань, яка все життя на різних посадах працювала на благо розвитку рідного краю.

Незабутнім для всіх єланчан став виступ Миколаївського академічного художнього драматичного театру.

Охочі могли скуштувати шашлики та різні напої. А діти – досхочу розважалися на захоплюючих атракціонах.

Родзинкою святкового вечора став запальний виступ популярної Української групи «Авіатор» - це був подарунок від фермерів та підприємців селища: С. Тотоонова, М. Істраті, В. Алхімова, О. Гуліна,  А. Бугаєвської, О. Гололобової.

Єланецька селищна рада вкотре дякує меценатам за розуміння, підтримку та допомогу. Від щирого серця дякуємо цим добрим, безкорисливим людям за радість свята. Нехай  Всевишній дарує Вам довгі і щасливі роки життя. Бажаємо Вам успіхів, гарних партнерів та стабільних прибутків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь