Шановні колеги, вихователі, ветерани прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти!

Дата: 28.09.2017 16:45
Кількість переглядів: 522

         У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища вінт не досяг, з особливою теплотою і любов’ю згадує свого вчителя , рідну школу.

         День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

         Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Наукові здобутки викладачів школи, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги школярів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта регіону постійно підвищує свої якісні показники, повністю забезпечує потреби громадян. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Завдяки Вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

         В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

         Я завжди з особливою повагою ставлюсь до педагогічних працівників тому, що на них покладена складна місія – змінювати свідомість єланчан, виховувати в людях особистість, людяність та загартувати характер. Сьогодні важливо привчати дітей з маленького віку не ламати , не руйнувати, а навпаки берегти власність громади, змінювати світ навколо себе на краще. Дякую вам за вашу важку працю та вітаю вас з професійним святом.  

З повагою  селищний голова Л.Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь