До Єланецької гуманітарної гімназії у мовний табір за Міжнародною програмою "GoCamp" завітала волонтер з Нідерландів Меріке Дрогсма

Дата: 13.06.2017 16:59
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

      Міжнародна програма «GoCamp» має на меті розвинути життєві вміння та цінності, які підготують молоде покоління до життя та викликів 21-го століття, подолати мовний бар’єр, навчити дітей широко мислити, виходити за рамки однієї дисципліни, бачити зв’язки між різними явищами та предметами, сприяти обміну культурними цінностями та розширенню світогляду, зробити табір експериментальним майданчиком для новітніх технологій та методик навчання; подолати стереотипи серед іноземців щодо України, популяризувати волонтерський рух в Україні, сприяти позитивному позиціонуванню України в світі.

     12 червня до мовного табору Єланецької гуманітарної гімназії завітала студентка з Нідерландів, волонтер Міжнародної програми «GoCamp» Меріке Дрогсма.

      Хлібом-сіллю гімназисти разом з вчителями зустрічали Меріке, та подарували їй вишиванку. На зустріч з привітаннями завітали Єланецький селищний голова Л.В.Баденко та голова райдержадміністрації О.М.Посашкова.

      Гімназисти вітали Меріке, розповідали про наше селище,про свої захоплення, волонтерка розповідала про себе, та про свої захоплення. Потім діти працюючи у групах готували плакати на тему здорового способу життя, Меріке допомагала дітям у роботі та в спілкуванні англійською мовою, обговоренні різних тем та ситуацій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь