Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Дата: 25.09.2017 17:04
Кількість переглядів: 421

 

         Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній "фронтовій передовій" нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.

Впевнена, що саме Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку на день радості й щастя!

Тож нехай доля сторицею віддячить вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця хочеться побажати також міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.

 

З повагою  селищний голова Л.Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь