Нарада щодо попередження спалаху інфекційних хвороб на території Єланецькоїселищної ради пов’язаних з питним водопостачанням

Дата: 09.01.2018 17:08
Кількість переглядів: 486

         На виконання доручення заступника голови облдержадміністрації №40/0/05-60/3-18 від 03.01.2018 р.  на підставі вимог Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», в зв’язку із спалахом захворюваності на вірусний гепатит «А» в м.Миколаєві, з метою вжиття профілактичних заходів , спрямованих на виявлення небезпечних факторів, усунення передумов щодо поширення інфекційної хвороби,  09  січня 2018 року в сесійній залі селищної ради відбулася нарада приватних підприємців та директора ЄСКП «Єланецьводопостач» Гладюка О.І., які надають послуги по доставці води населенню. На нараду були запрошені завідуючі ДНЗ №1 «Ромашка», ДНЗ №2 «Зірочка», ДНЗ №4 «Малятко» та ДНЗ №3 «Сонечко».

 Нараду провели селищний голова Баденко Л.В. та провідний фахівець управління Держветпродслужби в Єланецькому районі Стоянова Н.С.

        На порядку денному  Стоянова Н.С. рекомендувала  приватним підприємцям додержуватися  санітарних норм та правил , щодо організації виконання регламентних робіт, а саме:

  •  Промивки та дезінфекції резервуарів питної води;
  • Наявність особової медичної книги ;
  • Спецодягу;
  • Документу, який підтверджує якість питної води;
  • Транспортні засоби повинні відповідати санітарним нормам.Фото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь